![]() |
:: بهينه سازي توليد اتانول مخمر Saccharomyces cerevisiae وضعیت طرح : خاتمه یافته نوع طرح : بنیادی-کاربردی
نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - 222
|
||||||||||
![]() |
:: بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی در صنایع غذایی وضعیت طرح : خاتمه یافته نوع طرح : بنیادی-کاربردی
|
||||||||||
![]() |
:: فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنلی اندام رویشی و زایشی آکاسیا دآل باتا وضعیت طرح : خاتمه یافته نوع طرح : بنیادی-کاربردی
|
||||||||||
![]() |
:: بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره جعفری به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی در صنایع غذایی وضعیت طرح : در حال اجرا نوع طرح : بنیادی-کاربردی
|
||||||||||
![]() |
:: ندازه گیری فلزات سنگین ( سرب و کادمیم) در ارقام برنج محلی پر مصرف حاشیه زاینده رود منطقه مبارکه وضعیت طرح : خاتمه یافته نوع طرح : بنیادی-کاربردی
|
||||||||||
![]() |
:: بررسی آلودگی گیاهان دارویی به فلزات سنگین در منطقه مبارکه وضعیت طرح : خاتمه یافته نوع طرح : بنیادی-کاربردی
|
||||||||||
![]() |
:: بررسی اتنوبوتانی گیاهان دارویی منطقه مبارکه وضعیت طرح : خاتمه یافته نوع طرح : بنیادی
|
||||||||||
![]() |
:: بررسي کاربرد جانبي بقاياي گياهي در صنعت به منظور استفاده اقتصادي و کاهش آلودگي محيط زيست(مطالعه موردي صنعت رنگرزي وضعیت طرح : خاتمه یافته نوع طرح : کاربردی
|
||||||||||
![]() |
:: تدوين هرباريوم گياهان دارويي مهم شهرستان مبارکه وضعیت طرح : خاتمه یافته نوع طرح : بنیادی
|
||||||||||
![]() |
:: بررسي غلظتهاي مختلف سوكروز و درصد متفاوت مخمر بر بهينه سازي كيفيت نان وضعیت طرح : خاتمه یافته نوع طرح : بنیادی-کاربردی
|
||||||||||
![]() |
:: بررسي اثرات تنش شوري بر معيارهاي رويشي، مقداركلروفيل و پرولين ژنوتيپهاي مختلف برنج در منطقه اصفهان وضعیت طرح : خاتمه یافته نوع طرح : کاربردی
|
||||||||||
![]() |
:: جمع آوري و شناسايي گياهان رنگده منطقه اصفهان وضعیت طرح : خاتمه یافته نوع طرح : کاربردی
|
||||||||||
![]() |
:: بررسي معيارهاي رويشي، تغييرات اسانس و سينئول گياه دارويي اسطوخودوس در زير اشكوب درختان اكاليپتوس وضعیت طرح : خاتمه یافته نوع طرح : بنیادی-کاربردی
نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - 222
|
1 |